Projecten, cursussen en workshops

Tijdens mijn cursussen, workshops en projecten wordt er rekening gehouden met kansgelijkheid.
Er zal subsidie worden aangevraagd waardoor de cursussen toegankelijk en laagdrempelig zijn.
hellen okx kunst

Projecten

Project is een reeks van theorielessen met een praktische opdracht aan het einde.
De aard van de projecten heeft te maken met actuele onderwerpen: duurzaamheid, diversiteit, gelijkheid en andere belangrijke zaken in de wereld.

Tijdens de de lessen krijgt de leerling inzicht in het thema en kan aan het einde van de theorielessen zijn kennis omzetten in een kunstwerk door het aanboren van de eigen creativiteit. Vakoverstijgend werken is mogelijk.

De projecten en workshops kunt u aanvragen en worden in overleg op maat gemaakt. De projecten kunnen ingezet worden op diverse instellingen.

Cursussen

De cursussen worden gegeven in het buurthuis Overdie Ontmoet in Alkmaar. Naast het ontwikkelen van creativiteit wordt er gewerkt aan verbinding tussen de buurtbewoners in de wijk en er wordt gewerkt aan kansgelijkheid. Uiteraard zijn aanmeldingen buiten de wijk van harte welkom.

De cursussen worden momenteel opgezet en ingepland in de agenda van het wijkcentrum. Het betreft een divers aanbod met laagdrempelige toegang. Datum van inschrijven volgt.

Er zal gebruikt worden gemaakt van de volgende materialen: potlood, kleurpotlood, verf, krijt, houtskool en digitaal tekenen (bring your own device). Tijdens de 3D cursussen gaan we met klei en hout aan de slag.

Cursussen: natuur, portret, fantasy en vrije atelier.
Er komt een aanbod voor kinderen en volwassenen.

hellen okx projecten workshops cursussen
hellen okx kunst

Muurschilderingen

  • Dubbeldekker 3 maart 2015
  • Kinderkamer 20 juni 2021
  • Restaurant 15 april 2022
  • Gevangenis HHW 10 oktober 2022

Volg mij op social media

Volg mij op Instagram en Facebook en bekijk wat ik zoal doe!